Почетна страна Грција

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЖАРИ ВО ГРЦИЈА

Со оглед на неодамнешните вести за пожари во одредени делови на Грција, сакаме да ве увериме дека сите наши одморалишта се целосно безбедни и дека сезоната тече без проблеми.

Локациите на кои моментално се наоѓаат пожарите не се во близина на дестинациите што ги нуди нашата туристичка агенција, па можете да имате потполно спокојство за планираниот одмор.

Ја разбираме вашата загриженост и ви благодариме за довербата што ни ја давате барајќи информации директно од нас. Наш приоритет е вашата безбедност и задоволство и секогаш ќе ве информираме за сите релевантни случувања навремено.

Нема потреба да го откажувате одморот или да се грижите. Со нетрпение очекуваме да се видиме наскоро во прекрасните предели и гостопримството на Грција, исто како што планиравте.

Ако имате дополнителни прашања или грижи, ве молиме слободно контактирајте со нас. Нашиот тим е тука да ви помогне и да ги обезбеди сите информации што ви се потребни.

Početna
Hit ponude
Kontakt

Poštovani putnici,

Usled novonastale situacije i blokade računa Barcino Toursa, obaveštavamo sve putnike koji imaju uplaćene aranžmane za 2024. godinu da se obrate osiguravajućoj kući Millenium Osiguranje, www.mios.rs, oko naplate svojih potraživanja. Potrebno je da tom prilikom imate Ugovor o Putovanju, Program putovanja, koji imate u download sekciji našeg websajta, Opšte Uslove Putovanja, koje imate na našem websajtu, Priznanicu o uplaćenim sredstvima i Garanciju Putovanja, koju ste dobili prilikom zaključenja ugovora.

Za sva dodatna pitanja se možete obratiti na email [email protected].

Srdačan pozdrav,

Barcino Tours