Почетна страна Европа

City break

Европските градови ве чекаат! Запознајте ги најубавите европски метрополи со нас, а ние ќе ви овозможиме да видите што повеќе културно-историски знаменитости, кои се заштитен знак на овие градови, за кратко време поминато на овие прекрасни места.

2 min

Како дел од патувањето во европските градови, ќе можете да го почувствувате духот и карактерот на овие места, како и да се запознаете со луѓето кои живеат во нив. Ќе имате можност да ги пробате традиционалните специјалитети од различни европски земји и да понесете со себе незаборавни спомени. Затоа, не чекајте, туку појдете со нас да ги посетите најпознатите европски градови.

CITY BREAK или краток престој во градот е опција за викенд која ви овозможува да се запознаете со најважните знаменитости на одреден град, да пиете кафе на најпознатиот плоштад, да го задоволите саканото лице со необичен подарок, да ги научите децата како e да патувате во странство, да купувате… по релативно ниски цени за овој начин на патување.

Можете да очекувате и подарок за патување со учество на истиот. На нашиот сајт можете да ги најдете најниските цени за City Break / викенд патување, бидејќи ние работиме за вас, договараме попусти, ја намалуваме цената на аранжманот и договараме најдобри услови за патување во City Break. Посетете со нас некои од најубавите градови во Европа, пијте кафе во Солун, почестете ги вашите најмили со најубавите подароци од Париз, пробајте ја тортата Sacher во Виена, уживајте во прошетката во Темишвар…

Početna
Hit ponude
Kontakt

Poštovani putnici,

Usled novonastale situacije i blokade računa Barcino Toursa, obaveštavamo sve putnike koji imaju uplaćene aranžmane za 2024. godinu da se obrate osiguravajućoj kući Millenium Osiguranje, www.mios.rs, oko naplate svojih potraživanja. Potrebno je da tom prilikom imate Ugovor o Putovanju, Program putovanja, koji imate u download sekciji našeg websajta, Opšte Uslove Putovanja, koje imate na našem websajtu, Priznanicu o uplaćenim sredstvima i Garanciju Putovanja, koju ste dobili prilikom zaključenja ugovora.

Za sva dodatna pitanja se možete obratiti na email [email protected].

Srdačan pozdrav,

Barcino Tours