Hotel Hilton Hurghada Plaza

Одличен квалитет

Hotel Hilton Hurghada Plaza

5

Барцино оценка за сместувањето

Остави коментар
Растојание од
  • Центар: 8000 m
  • Аеродрома: 13 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

All Inclusive

Коментари

Dimitar

Beautiful

Оценка:

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt