Hotel Jaz Casa del Mar Beach Delux

Одличен квалитет
Hotel Jaz Casa del Mar Beach Delux
Hotel Jaz Casa del Mar Beach Delux

Hotel Jaz Casa del Mar Beach Delux

Барцино препорачува
Растојание од
  • Центар: 5000 m
  • Аеродрома: 5 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt