Hotel Labranda Royal Makadi

Одличен квалитет
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Plaža
Plaža
Plaža
Plaža
Plaža
Bar
Bar
Bar
Restoran
Restoran
Dodatni sadržaj
Dodatni sadržaj
Dodatni sadržaj
Igraonica za decu
Teretana
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila

Hotel Labranda Royal Makadi

Растојание од
  • Аеродрома: 30 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt