Hotel MinaMark Resort & Spa

Одлична цена
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Bar
Bar
Plaža
Plaža
Plaža
Plaža
Plaža
Plaža
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Tobogani
Tobogani
Tobogani
Dodatni sadržaj
Dodatni sadržaj
Wellness & Spa Centar
Teretana
Teretana
Restoran
Restoran
Restoran
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila

Hotel MinaMark Resort & Spa

Растојание од
  • Аеродрома: 7 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Dokumenta

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt