Hotel Royal Lagoon Resort & Aqua Park

Одлична цена
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Tobogani
Tobogani
Dodatni sadržaj
Plaža
Plaža
Plaža
Plaža
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe

Hotel Royal Lagoon Resort & Aqua Park

Растојание од
  • Плажа: 900 m
  • Центар: 6000 m
  • Аеродрома: 4 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Dokumenta

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt