Препорака!
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Enterijer hotela
Plaža
Plaža
Plaža
Plaža
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Tobogani
Tobogani
Tobogani
Restoran
Restoran
Bar
Dodatni sadržaj
Dodatni sadržaj
Igraonica za decu
Igraonica za decu
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila
Растојание од
  • Плажа: 400 m
  • Центар: 5000 m
  • Аеродрома: 5 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Dokumenta

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt