Hotel Swiss Inn Resort Hurghada (ex Hilton Resort)

Одлична цена

Hotel Swiss Inn Resort Hurghada (ex Hilton Resort)

Растојание од
  • Центар: 5000 m
  • Аеродрома: 5 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

All Inclusive

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt