Hotel Pickalbatros Blu Spa Resort – Adults Only

Одличен квалитет

Hotel Pickalbatros Blu Spa Resort – Adults Only

Барцино препорачува
Растојание од
  • Плажа: 0 m
  • Аеродрома: 6 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

All Inclusive

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt