Hotel KaiSol Romance Resort Sahl Hasheesh

Препорака!

Hotel KaiSol Romance Resort Sahl Hasheesh

Растојание од
  • Плажа: 0 m
  • Аеродрома: 21 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt