Tropitel Sahl Hasheesh Hotel

Го издвојуваме денешниот ден

Tropitel Sahl Hasheesh Hotel

Растојание од
  • Центар: 25000 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

All Inclusive

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt