Одличен квалитет
Растојание од
  • Плажа: 1000 m
  • Центар: 400 m
  • Аеродрома: 80 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Dokumenta

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt