Филтри

Филтри

Понуда за сместување

Hotel Astoria Одлична цена

Хотел Асторија е еден од најпопуларните хотели во Сунчево Брег. Хотел Асторија се наоѓа веднаш на плажа во централното подрачје на градот. Изграден е во 2000 година, а реновиран во 2014 година. Исклучително популарен поради односот цена/квалитет.

Погледнете ја понудата
Početna
Hit ponude
Kontakt