Филтри

Филтри

Понуда за сместување

Letovanje_Grcka_Hoteli_Aleksandropolis_Grekotel_Astir_Hotel_Barcino_Tours-16.jpg Сместување приспособено за деца

Хотел Grecotel Astir Alexandroupolis, од синџирот на класични хотели, се состои од две згради, Астир 5* и Игнација 4*. Комплексот се наоѓа на песочна плажа, опкружен со борови дрвја, недалеку од центарот на градот. Градското шеталиште започнува на влезот во хотелот.

Погледнете ја понудата
Letovanje_Grcka_Hoteli_Aleksandropolis_Grekotel_Egnatia_Grand_Hotel_Barcino_Tours-8.jpg Сместување приспособено за деца

Хотел Grecotel Egnatia Grand, од синџирот на класични хотели, се состои од две згради, Астир 5* и Игнација 4*. Комплексот се наоѓа на песочна плажа, опкружен со борови дрвја, недалеку од центарот на градот. Градското шеталиште започнува на влезот во хотелот.

Погледнете ја понудата
Početna
Hit ponude
Kontakt