Филтри

Филтри

Понуда за сместување

Hotel Aska Lara Resort & Spa Препорака!
  • Од плажа: 500 m
  • Од aеродромот: 15 km

Hotel Aska Lara Resort & Spa се наоѓа во Анталија во делот на Лара. Се наоѓа на околу 6 километри од центарот на Лара, а на околу 12 километри од аеродромот. Пријатен, простран комплекс кој ќе ги исполни очекувањата на секој гостин.

Погледнете ја понудата
    1 2
Početna
Hit ponude
Kontakt