Филтри

Филтри

Понуда за сместување

White City Beach Hotel (Adults Only) Одлична цена
 • Од центар: 7000 m
 • Од aеродромот: 120 km

Хотелот се наоѓа во регионот Конакли. Оддалечен е 7 км од центарот на Аланија и 120 км од аеродромот во Анталија. Хотелот е наменет само за возрасни (за гости над 16 години).

Погледнете ја понудата
Letovanje_turska_hoteli_senza_the_inn_resort-25.jpg Одлична цена
 • Од плажа: 400 m
 • Од aеродромот: 100 km

Хотел Senza The Inn Resort & Spa се наоѓа на 15 километри од центарот на Аланија, во регионот Турклер. Од аеродромот во Анталија е на околу 100 километри. Хотелот се препорачува за семеен одмор поради неговите содржини, одличната цена и квалитет.

Погледнете ја понудата
Letovanje_turska_hoteli_villa_sunflower-8-1.jpg Хит понуда
 • Од плажа: 1500 m
 • Од aеродромот: 130 km

Villa SunFlower Aparts & Suites 4 * се наоѓа во центарот на Аланија, на околу 1,5 км од плажата Клеопатра (до која гостите на хотелот можат да стигнат со бесплатен шатл-автобус на хотелот) и на околу 2 км од тврдината. Аеродромот во Анталија е на околу 130 километри од хотелот. Лежалки и чадори за сонце на плажа се наплаќаат, додека покрај базен се бесплатни за гостите на хотелот.

Погледнете ја понудата
Asia Beach Resort & Spa Hotel Препорака!
 • Од aеродромот: 130 km

Се наоѓа во Аланија во регионот Обагол. Од центарот е оддалечен само 3 километри, а од аеродромот во Анталија на околу 130 километри. Asia Beach Resort со одлична позиција и уште подобра услуга ќе го направи вашиот престој во Аланија незаборавен.

Погледнете ја понудата
Letovanje_Turska_Hoteli_Alanja_Hotel_Kleopatra_Ada_Beach-1-1.jpg Одлична цена
 • Од плажа: 10 m
 • Од aеродромот: 118 km

Cleopatra Ada Beach 4 * се наоѓа на плажата Клеопатра, на околу 2 km од центарот на Аланија и околу 118 km од аеродромот во Анталија. Свој удел има на песочната плажа Клеопатра, а лежалки и чадори на плажа се наплаќаат. Хотелот е отворен во 1996 година, а реновиран во 2014 година.

Погледнете ја понудата
Letovanje_turska_hoteli_kleopatra_royal_palm-1.jpg Last minute понуда
 • Од плажа: 100 m
 • Од aеродромот: 120 km

Хотелот се наоѓа на плажата Клеопатра, оддалечен на околу 1 км од центарот на Аланија и околу 120 км од аеродромот во Анталија. Свој дел има на песочната плажа Клеопатра, која е оддалечена околу 100 m. Лежалки и чадори на плажа се доплаќаат. Хотелот е реновиран во 2016 година.

Погледнете ја понудата
Hotel MC Arancia Одлична цена
 • Од aеродромот: 110 km

Хотел MC Arancia 5 * се наоѓа во регионот Конакли. Одалечен е 12 км од Аланија, 110 км од аеродромот во Анталија и 50 км од Сиде. Хотелот се наоѓа на сопствена песочна плажа, каде душеците, пешкирите, лежалките и чадорите за сонце се бесплатни.

Погледнете ја понудата
Početna
Hit ponude
Kontakt