Акција!
Hatipoglu Beach Hotel Eksterijer hotela
Hatipoglu Beach Hotel Eksterijer hotela
Hatipoglu Beach Hotel Eksterijer hotela
Hatipoglu Beach Hotel Enterijer hotela
Recepcija
Restoran
Restoran
Spoljašnji bazen
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Izgled terase
Enterijer kupatila
Plaža
Plaža
Plaža
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Teretana
Растојание од
  • Плажа: 50 m
  • Центар: 200 m
  • Аеродрома: 125 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt