Hotel Kirman Leodikya Resort

Сместување приспособено за деца
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Enterijer hotel
Enterijer hotel
Enterijer hotel
Enterijer hotel
Enterijer hotel
Enterijer hotel
Enterijer hotel
Enterijer hotel
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Bar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Unutrašnji bazen
Dodatni sadržaj
Igraonica za decu
Igraonica za decu
Igraonica za decu
Enterijer hotela
Spoljašnji bazen
Tobogani
Tobogani
Tobogani
Plaža

Hotel Kirman Leodikya Resort

Растојание од
  • Аеродрома: 90 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt