Категории
Letovanje_Bugarska_Nesebar_Barcino_Tours1.jpg
Бугарија

Несебар

Несебар е антички град и еден од главните крајбрежни градови на брегот на Црното Море во Бугарија. Често се нарекува „Бисер на Црното Море“.

Letovanje_Bugarska_Sozopol_Barcino_Tours1.jpg
Бугарија

Sozopol

Sozopol je mali grad u južnom delu crnomorske obale u Bugarskoj. Osnovan u VII veku pne pod imenom Antheia.

Početna
Hit ponude
Kontakt