Категории
Стара планина
Србија

Стара планина

Бабин Зуб е една од најубавите области на Стара Планина. Содржината на ски-центарот Бабин Зуб ги вклучува патеките Коњарник, Сунчана долина и Маркова ливада.

Копаоник
Србија

Копаоник

Копаоник, познат како најголем скијачки центар во Србија, Национален парк, и што е најважно како одлично место за престој за гости од сите возрасти, и за повеќето скијачи. На Копаоник можете да најдете бројни сместувачки капацитети, разновидна туристичка понуда и пред се одличен систем на скијачки патеки и жичарници. Највисокиот дел на Копаоник е Панчиќев врв, кој е на 2017 m надморска височина.

Početna
Hit ponude
Kontakt