Почетна страна Грција

Продолжен викенд

Уживајте во вашиот продолжен одмор на Тасос! Уживајте во краткиот одмор на една од понудените дестинации.

Vila El Greco, Потос

17.07- 25.07.2022. – 8 ноќевања– 1/3 студио – 576€
01.08- 16.08.2022. – 15ноќевања– 1/3 студио – 1080€

Vila Zanet, Врасна

06.08.- 11.08.2022. – 5 ноќевања – 1/4 дуплекс апартман , слободни 2 – 400€
06.08.- 15.08.2022. – 9 ноќевања – 1/3 апартман – 440€
16.08.- 20.08.2022. – 4 ноќевања – 1/3 студио – 230€
17.07.- 25.07.2022. – 8 ноќевања- 1/2 студио – 450€
17.07.- 25.07.2022. – 8 ноќевања – 1/3 апартман – 390€ 
17.07.- 25.07.2022. – 8 ноќевања – 1/4 дуплекс апартман – 650€
19.08.- 26.08.2022. – 7 ноќевања – 1/4 дуплекс апартман, слободни 2 – 530€
29.07.- 06.08.2022. – 8 ноќевања – 1/2 студио – 450€

Vila Castelletti Queen`s Castle, Лименас

06.08. – 14.08.2022. – 8 ноќевања – 1/4 апартман – 820€
06.08. – 14.08.2022. – 8 ноќевања – 1/4 мезонети, слободни 2 – 820€
20.08. – 26.08.2022. – 6 ноќевања – 1/4 апартман – 465€
20.08. – 26.08.2022. – 6 ноќевања – 1/4 мезонети, слободни 2 – 465€

10% попуст за 17.07.

Цените се дадени за патување со сопствен превоз.

За дополнителни прашања и резервации, јавете ни се на 02 3290 590, o[email protected] или посетете не лично во ТЦ East Gate Mall.

Проверете ја понудата подолу:

Početna
Hit ponude
Kontakt