Hotel Rixos Premium Magawish Suites & Villas

Препорака!

Hotel Rixos Premium Magawish Suites & Villas

Растојание од
  • Центар: 10000 m
  • Аеродрома: 7 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

All Inclusive

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt