Категории
putovanje_zanzibar1.jpg
Далечни дестинации

Занзибар

Занзибар е остров кој припаѓа на Танзанија во Источна Африка. Познат е по рафија, туризам и многу зачини, па затоа го нарекуваат и остров на зачините.

Početna
Hit ponude
Kontakt