Филтри

Број на звездички

Одалеченост од плажа

Оддaленост од aеродром

Опременост нa хотелот

Опременост нa собите

Тип нa соби

Поглед

Тип нa гости

Тип нa услугa

Aктивности

Филтри

Број на звездички

Одалеченост од плажа

Оддaленост од aеродром

Опременост нa хотелот

Опременост нa собите

Тип нa соби

Поглед

Тип нa гости

Тип нa услугa

Aктивности

Ponuda

Hotel Double tree by Hilton Resort Nungwi Препорака!
  • Од плажа: 10 m
  • Од aеродромот: 60 km

живајте во погледот на Индискиот Океан со директен пристап до плажата, на само 5 минути од рибарското село Нунгви. Изграден во традиционалниот Занзибарски стил со палмини листови на покривот, Макти нуди отворен слатководен базен, фитнес центар, спортови на вода, забава и спа објекти.

Погледнете ја понудата
    1 2
Početna
Hit ponude
Kontakt