Филтри

Филтри

Понуда за сместување

Balina Paradise Abu Soma Resort Одлична цена
  • Од центар: 50KM m
  • Од aеродромот: 47 km

Хотел Balina Paradise 4* се наоѓа на мирно место Soma Bay, недалеку од прекрасниот залив Сома, на песочна плажа. Тоа е 50 километри од центарот на Хургада (Сакале) и 47 километри од аеродромот во Хургада.

Погледнете ја понудата
Hotel Jaz Casa del Mar Beach Delux Одличен квалитет
  • Од центар: 5000 m
  • Од aеродромот: 5 km

Хотел Jaz Casa Del Mar Beach 5 * се наоѓа во современиот туристички дел на Хургада Ел Мемша, и е оддалечен околу 7 километри од Сакала и аеродромот. Се наоѓа во една од најубавите лагуни во Хургада.

Погледнете ја понудата
Hotel Long Beach Resort Одлична цена
  • Од aеродромот: 17 km

Хотел Long Beach Resort е еден од најбараните хотели во Хургада. Се наоѓа на сопствената песочна плажа, во јужниот дел на градот, на околу 20 километри од центарот на Хургада и 17 километри од аеродромот. Хотелот има одлична услуга, храна од светска класа и пријателски персонал.

Погледнете ја понудата
Letovanje_Egipat_Hoteli_Avio_Hurgada_Hotel_Premier_Le_Reve-22.jpg Одличен квалитет
  • Од центар: 25000 m
  • Од aеродромот: 22 km

Хотелот располага со приватна, песочна плажа, каде што гостите можат бесплатно да користат лежалки и чадори за сонце. Плажата е прилично долга, па пливањето е можно од понтонот и се препорачуваат чевли за во вода.

Погледнете ја понудата
Hotel Sentido Palm Royale Одличен квалитет
  • Од aеродромот: 50 km

Хотелот се наоѓа на пространа, уредена песочна плажа долга 1200 m, која се смета за една од најубавите во регионот на Црвеното Море. Мал дел од плажата има корален гребен, поради што хотелот е препорака за љубителите на нуркање.

Погледнете ја понудата
Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt