Филтри

Број на звездички

Одалеченост од плажа

Оддaленост од aеродром

Опременост нa хотелот

Опременост нa собите

Тип нa соби

Поглед

Тип нa гости

Тип нa услугa

Aктивности

Филтри

Број на звездички

Одалеченост од плажа

Оддaленост од aеродром

Опременост нa хотелот

Опременост нa собите

Тип нa соби

Поглед

Тип нa гости

Тип нa услугa

Aктивности

Ponuda

Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare Препорака!
  • Од aеродромот: 18 km

Хотелот е погоден за групи, семејства со деца и парови. Располага со WiFi, спа и фитнес центар, базен, конференциска сала. Хотелот располага со четири ресторани во кои можете да уживате во интернационална и традиционална храна.

Погледнете ја понудата
    1 2
Početna
Hit ponude
Kontakt